Home Body & Mind AHA: op deze leeftijd voelen vrouwen zich het meest sexy

AHA: op deze leeftijd voelen vrouwen zich het meest sexy

Klopt dit voor jou?

Pexels
‘If you’re sexy and you know it, clap your hands’, zongen we in 2011 luidop mee met one-hit-wonder-boysband 112. Maar op welke leeftijd klappen vrouwen nu het luidst en voelen we ons dus het meest sexy? 
Zie je ertegen op om dertig te worden? Panikeer. Vooral. Níét. Uit een Brits onderzoek waar zo’n 2000 Britse vrouwen aan deelnemen, blijkt dat we ons niet het meest sexy voelen als tiener of twentysomething, maar wel… op de gezegende leeftijd van 34
 

Verhoogd libido en meer zelfvertrouwen (in bed)

Tijdens de studie wist de meerderheid van de vrouwen te zeggen dat ze zich het meest aantrekkelijk voelen/voelden in hun dertigerjaren, met name rond hun 34ste. De reden? Op dit punt in ons leven zouden we zelfverzekerder dan ooit zijn. De kwaliteit van onze relaties zou beter zijn, we zouden meer zelfvertrouwen hebben in bed én een verhoogd libido
 

via GIPHY
Al zou niet alleen onze leeftijd een rol spelen. Het onderzoek onthulde namelijk ook de meest populaire ‘triggers’ die ervoor zorgen dat vrouwen zich instant aantrekkelijk voelen: rode lipstick en hoge hakken. Maar ook sexting (het versturen van flirterige berichtjes) of veel likes ontvangen na het posten van een selfie, zou ons een boost geven. 
 
Meer dan 84 % van de vrouwen die deelnamen aan het onderzoek meent dat sexappeal niets te maken heeft met je uiterlijk, maar alles met je goed in je vel voelen. Amen!
Bron: Happy in Shape
 

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.