Home Body & Mind 26 vrouwen verklappen hoeveel ze verdienen

26 vrouwen verklappen hoeveel ze verdienen

+ vergelijk je loon en vraag opslag

Wil je goed verdienen? Dan werk je beter in een bank dan in een callcenter. 26 lezeressen verklappen hun loon. Kijk, vergelijk en leer van een deskundige hoe je opslag vraagt.

Vraag jij je wel eens af waarom iemand meer of minder verdient dan jij? En wat speelt er mee als jouw loon bepaald wordt? We zochten het voor je uit!

Jan Denys is manager corporate communications & public affairs bij Randstad: “Lonen kunnen soms sterk variëren in verschillende sectoren. Er zijn een aantal factoren die dat mee bepalen:

– Ten eerste hangt je loon af van de arbeidsintensiteit. Werk je in een sector waarin bedrijven veel met machines werken en weinig personeel nodig is? Dan zullen de lonen gemiddeld hoger liggen dan in een sector waar veel mensen nodig zijn.

– Je functie in het bedrijf speelt natuurlijk ook mee: een arbeider verdient minder dan een manager.

– Bovendien is het loon van een arbeider vaak sectorgevoelig. In de textielsector kan dat loon iets lager liggen dan in de metaalsector.

– De regio waarin je werkt kan ook invloed hebben op je loon. Rond Brussel betalen bedrijven gemiddeld iets meer dan bijvoorbeeld in West-Vlaanderen.”

Hoeveel andere vrouwen verdienen, welke jobs het meest lucratief zijn en hoe je opslag vraagt, lees je deze week in Flair.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.