Home Acties & Wedstrijden WIN: viptickets voor de Opening én Closing Night van het Rio House!

WIN: viptickets voor de Opening én Closing Night van het Rio House!

Netsky komt ook!

  BOIC
  Sportfanaten, mark your agendas want van 5 tot en met 21 augustus vinden in Rio de Olympische Spelen plaats. En jij kan één van de 200 tickets winnen voor de opening én closing night in het Rio House in Oostende!

  Win viptickets voor de Opening én Closing Night van het Rio House! Hier kan je, samen met het BOIC, vanuit Oostende de Olympische Spelen volgen op een XXL-scherm terwijl je iets lekkers eet en drinkt, deelneemt aan de sporty activiteiten of gewoon relaxt in de beachbar. Wat zo’n opening night precies inhoudt? Een welkomstcocktail, een optreden, beachparty, vuurwerk én toegang tot de vipruimte. Op de closing night verwelkomen ze de atleten terug uit Rio met een welkomstdrink én is er een spetterende beachparty.

  Wat moet je doen?

  Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. De wedstrijd loopt van dinsdag 5 juli tot en met woensdag 13 juli, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
  Klik hier om dit alsnog toe te laten