Home Acties & Wedstrijden WIN: tickets voor ‘Three Generations’, een ontroerende film over een transgender

WIN: tickets voor ‘Three Generations’, een ontroerende film over een transgender

Hou die zakdoeken maar klaar.

  Het zijn hoogdagen in de bioscoop, want naast 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' draait vanaf 7 december ook 'Three Generations', een ontroerende maar grappige film over een transgender, met Elle Fanning in de hoofdrol.

  Het verhaal

  De spontane tiener Ray (Elle Fanning) leeft samen met haar alleenstaande moeder Maggie (Naomi Watts) en haar levendige oma Dolly (Susan Sarandon) in New York. Wanneer Ray, die al van jongs af aan weet dat ze in het verkeerde lichaam geboren is, besluit om een jongen te worden, moet de hechte familie leren omgaan met die ingrijpende verandering. Dolly, die zelf lesbisch is, vindt het moeilijk te accepteren dat ze nu een kleinzoon heeft. Maggie wordt als moeder gedwongen om grote beslissingen te nemen. Om de transformatie in gang te zetten, moeten ze de vader van Ray opsporen, zodat hij zijn wettelijke toestemming kan geven voor de geslachtsverandering.

  Bekijk hier de trailer van 'Three Generations'

  WIN WIN WIN

  Lucky you, want wij mogen 10 duotickets voor de film weggeven. Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. Deelnemen kan nog tot en met 1 december, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.