Home Acties & Wedstrijden WIN: tickets voor de avant-première van ‘Bad Moms’

WIN: tickets voor de avant-première van ‘Bad Moms’

We hebben 500 plaatsen!

  Wil jij een gratis duoticket winnen voor 'Bad Moms'? Wij trakteren onze lezeressen op een duoticket voor de exclusieve avant-première van deze film!

  'Bad Moms' is een komedie van de schrijvers van 'The Hangover'. Amy, gespeeld door Mila Kunis, heeft het allemaal: een succesvolle carrière, een stel hyperintelligente kinderen en een prachtig huis. Maar stiekem is ze overwerkt en stevent ze af op een flinke inzinking. Met de steun van twee andere moeders die de onmogelijke standaarden zat zijn, besluit ze alles te laten varen en helemaal los te gaan. Maar dat wordt niet geaccepteerd door de plaatselijke queen bee

  Bekijk de trailer van 'Bad Moms':

  Wij trakteren onze lezeressen op een duoticket voor de exclusieve avant-première van 'Bad Moms'!

  Waar en wanneer? Op maandag 1 augustus om 20u in Kinepolis Antwerpen en Brussel.

  Wil jij erbij zijn?

  Sms dan vóór dinsdag 26/07/2016, middernacht.

  1. Beantwoord de wedstrijdvraag:

  In welke film speelde Mila Kunis met een teddybeer?

  A.     Friends With Benefits

  B.     Black Swan

  C.     Ted

  2. SMS ANTWERPEN of BRUSSEL (spatie) DE LETTER VAN JE ANTWOORD op de vraag naar 6644 (€ 1/verzonden of ontvangen SMS) (bv. als je denkt dat C correct is, SMS je: ANTWERPEN C)

  De wedstrijd loopt t/m 26/7/2016, om middernacht. Je betaalt € 1 per verzonden of ontvangen sms. Een volledige deelname bestaat uit 4 sms’jes. Max. € 4 per correcte deelname. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. Sanoma Media Belgium nv komt op tegen gokverslaving en de financiële gevolgen daarvan. Je kan je telefoonnummer laten blokkeren teneinde elke deelname onmogelijk te maken. Alleen meerderjarigen (vanaf 18 jaar) kunnen deelnemen. Sanoma Media Belgium nv verzoekt ouders om toezicht te houden op hun minderjarige kinderen. Voor meer info over deze wedstrijd en het reglement kan je terecht op de infolijn 015/67 80 05, via games@ringring.be, op www.flair.be of per post naar Sanoma Media Belgium nv, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen.

  Voor het wedstrijdreglement klik hier.

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.