https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Acties & Wedstrijden WIN: parfum voor hem én haar + kristallen glazen van s.Oliver

WIN: parfum voor hem én haar + kristallen glazen van s.Oliver

Ideaal valentijnscadeau

  s.Oliver
  Valentijnscadeautje van ons, voor jullie: deze set parfums van s.Oliver voor jou en je lief en twee kristallen glazen om op de liefde te klinken! Graag gedaan.

  Het parfum van s.Oliver 'For Her' bestaat uit een bloemencompositie met een hartnoot van Turkse roos, delicate, fruitige pioen en milde magnolia. De topnoot bevat verfrissende roze peperkorrel, frisse bergamot en een exotische toets van lychee. De fluwelige finish heeft het parfum te danken aan de basisnoot van zachte iris, muskus en amber.

  s.Oliver 'For Him' bestaat uit een dynamische compositie van zwarte thee, verrijkt met knapperige, verfrissende appel en een licht bruisend aroma van roze peper. Het hart van dit parfum maakt met tonen van rozemarijn, geranium en een florale toets van vioolblaadjes een elegant, mannelijk statement. Het geheel wordt onmiskenbaar afgerond door een warme noot van tonkaboon, mos en muskus.

  WIN WIN WIN

  Wil jij zo'n pakketje vol liefde winnen? Beantwoord dan snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en haal alvast een fles champagne in huis. De wedstrijd loopt nog tot en met maandag 13 februari, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
  Klik hier om dit alsnog toe te laten