Home Acties & Wedstrijden WIN: een verblijf voor 4 personen in Disneyland Paris

WIN: een verblijf voor 4 personen in Disneyland Paris

En ga de spetterende show bekijken!

  Disneyland
  Af en toe hebben we allemaal nood aan een dosis Disney. Onze collega's van Feeling geven enkele lucky ladies de kans om gratis en voor niets de spetterende nieuwe show in Walt Disney Studios Park te ontdekken en twee dagen door te brengen met Mickey en z'n vrienden in Disneyland Paris. Dan kan je weer een jaartje voort.

  Mickey and the Magician

  Abracadabra – laat je van top tot teen betoveren door Mickey and the Magician, de fascinerende nieuwe show die van 2 juli 2016 tot en met 8 januari 2017 het Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park compleet op zijn kop zal zetten. Kijk met spanning toe hoe Mickey probeert om een heuse tovenaar te worden. Ontdek op een geheimzinnige zolder tal van vreemde schatten uit verre landen terwijl Disney-figuren zoals Geest, Rafiki en Elsa je in een roes van illusies brengen. Knotsgekke decors, speciale effecten, zang en dans… Ben jij klaar voor zoveel Disney-magie?
   

  Waag je kans

  Feeling schenkt een verblijf van 1 nacht voor 4 personen in Disney’s Sequoia Lodge weg, inclusief toegang tot de 2 Disney Parken gedurende 2 dagen. Heb jij wel zin om Mickey en z'n vriendjes een bezoekje te brengen? Waag je kans op de website van Feeling!

  Meer wedstrijden:

  WIN: viptickets voor de Opening én Closing Night van het Rio House!

  WIN: een eco-friendly blazer van Object!

  WIN: een festival-beautypakket t.w.v. € 36,83

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.