Home Acties & Wedstrijden WIN: een luxedoos condooms van DUO t.w.v. € 75

WIN: een luxedoos condooms van DUO t.w.v. € 75

Snel meedoen en dubbel genieten tussen de lakens!

  DUO
  DUO is een nieuw, sexy en opwindend condoommerk in een chique verpakking. Ze willen veilig vrijen laten samengaan met intense prikkels, emotie en fantasie. En wij mogen enkele van die luxedozen onder jullie verloten!

  Met hun vijf innoverende condooms – Natural, Extra Thin, G-pleasure, Retarding en Tornado Passion – hebben ze voor ieder wat wils. DUO wil binnen de condoommarkt vooral focussen op sensualiteit en genot, en dat tegen een zacht prijsje én in een prachtige verpakking. Met deze verpakking wonnen ze zelfs al twee internationale designawards. Zelf eens proberen? Doe snel mee met de wedstrijd en geniet binnenkort van dubbel genot voor jullie beiden.

  WIN WIN WIN

  Wil jij ook graag een extra pleziertje tussen de lakens? Dan kunnen wij jou blij maken! Flair mag namelijk 10 luxedozen van DUO weggeven t.w.v. € 75! Wat je daarvoor moet doen? Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag, laat je gegevens achter en hopelijk krijg jij binnenkort een luxedoos in de brievenbus. De wedstrijd loopt nog tot en met 8 maart, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement. Veel succes ladies!

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.