Home Acties & Wedstrijden WIN: een luxe bistronomiebox van Jeroen De Pauw tijdens TCHIN VITTEL en...
ADVERTENTIE

WIN: een luxe bistronomiebox van Jeroen De Pauw tijdens TCHIN VITTEL en Vrienden van de Smaak

  Foodlovers markeren 21 juni maar best met stip in hun agenda, want dan organiseren TCHIN VITTEL en Vrienden van de Smaak namelijk een urban foodevent in Antwerpen. En jij kan een luxe bistronomiebox van de hand van televisiekok Jeroen De Pauw winnen om tijdens het event lekker op te smullen!
  ADVERTENTIE

  Weg met de traditionele barbecue of saaie picknick, woensdag 21 juni schuif jij aan tafel met je beste vrienden én Jeroen De Pauw. De televisiekok stelde voor de gelegenheid namelijk een luxe TCHIN VITTEL bistronomiebox samen. 'Ik bereid gerechten met producten van eigen bodem, die ik op een veelzijdige manier verwerk. Ik vind het super om mensen samen te brengen om gelukkige eetmomenten te beleven.'

  En laat dat nu net zijn waar TCHIN VITTEL om draait: het leven vieren met lekker eten. Met een streepje livemuziek van Solkins en een spelletje kicker of petanque erbovenop wordt het ongetwijfeld een gezellige boel. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Reserveer dan snel voor 17/06/2017 jouw TCHIN VITTEL bistronomiebox (€ 25 per twee personen) op www.vriendenvandesmaak.be/picknick. Ook ter plaatse kan je een beperkt aantal boxen scoren, maar dan betaal je € 30 per twee personen. Je mooiste momenten deel je via de hashtag #TCHINVITTEL en #bistronomiebox.

   

  Praktisch

  TCHIN VITTEL, 21 juni. PAKT, Paradeplein, Antwerpen. 

  Wat kan je winnen?

  • 2 x 1 TCHIN VITTEL bistronomiebox (telkens gevuld voor twee personen)
  • 15 x bistronomiegidsen boordevol leuke adresjes

  WIN WIN WIN

  Wil jij zo'n leuke TCHIN VITTEL bistronomiebox of -gids winnen? Beantwoord dan snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. De wedstrijd loopt nog tot en met maandag 19 juni, middernacht. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  ADVERTENTIE
  ADVERTENTIE

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.