Home Acties & Wedstrijden WIN: een birthday sweater inclusief patches van Hampton Bays

WIN: een birthday sweater inclusief patches van Hampton Bays

Confetti en champagne

  Hampton Bays
  Confetti en champagne, want Hampton Bays mag zaterdag 25 kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren mogen wij enkele birthday sweaters weggeven die je helemaal kan laten customizen op een van de DIY-events in hun winkels.

  Hoera, Hampton Bays viert dit weekend zijn 25ste verjaardag. En jij kan meevieren! Nu zaterdag wordt er in de Hampton Bays Corners van de vier grootste, Vlaamse Xandres-winkels (Brugge, Gent, Antwerpen en Hasselt) een DIY-event georganiseerd waar je jouw birthday sweater kan laten personaliseren. Die speciaal ontworpen trui kan je ter plekke kopen, of gewoon bij ons winnen!

  Hampton Bays

  Nog een reden nodig om op 25 maart een bezoekje te brengen aan de winkels van Hampton Bays? Naast een gepersonaliseerde sweater valt er ook een reisje voor twee personen naar de échte Hamptons te winnen (t.w.v. € 2.500). Waar wacht je nog op?

  WIN WIN WIN

  Wil jij zo'n pretty birthday sweater winnen (en laten customizen)? Beantwoord dan snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. Deelnemen kan nog tot en met donderdag 23 maart, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.