Home Acties & Wedstrijden WIN: 1 van de 70 chocolade paaspakketjes van Libeert

WIN: 1 van de 70 chocolade paaspakketjes van Libeert

'Eggcellent'

  Libeert
  Wie aan Pasen denkt, denkt uiteraard aan chocolade. Maar gewone chocolade-eieren zoeken in de tuin is toch wel een beetje passé, niet? Fun brengen in de paaszoektocht, dat is waar Libeert werk van wil maken. Daarom komen ze met verschillende leuke figuurtjes op de markt en gaven ze de traditionele chocolade-eieren leuke gezichtjes. Lucky you, want wij mogen 70 van die overheerlijke chocolade-paaspakketjes weggeven!

  De nieuwe chocoladefiguurtjes van Libeert toveren onmiddellijk een lach op je gezicht en zorgen voor leuke familiemomenten. Te schattig om op te eten? Denk dan maar twee keer na… De chocoladefiguren van Libeert worden gemaakt volgens een geheim familierecept – dat al bijna 100 jaar oud is! – en met 100 % pure cacaoboter. Er worden dus geen andere vetten aan toegevoegd. Win-win!

  Het beste nieuws: wij mogen 70 pakketjes weggeven met daarin leuke gedecoreerde eieren, een schattig minifiguurtje en een Easter Friend (een kikkerprins, een kipje, een haasje of een eendje). Benieuwd welke Easter Friend jij zal ontvangen? Doe dan snel mee met de wedstrijd!

  WIN WIN WIN

  Wil jij zo'n chocolade-paaspakketje van Libeert winnen? Wij mogen er 70 weggeven! Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en begin alvast te watertanden. De wedstrijd loopt nog tot en met 9 april middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.