https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Acties & Wedstrijden WEDSTRIJD: win een weekendje Warredal met je vriend(inn)en

WEDSTRIJD: win een weekendje Warredal met je vriend(inn)en

Gebruik onze gloednieuwe Instagramfilter om kans te maken op een magisch verblijf.

  wedstrijd warredal
  © Warredal

  We hebben altijd wel een reden om te vieren, en vandaag hebben we er niet één, maar twee: onze gloednieuwe Instagramfilter én Friendship Day. Om die dag te vieren, geeft Warredal maar liefst drie weekends weg.

  Liefste vrienden, naar aanleiding van Friendship Day lanceren wij vandaag onze eigenste Instagramfilter. Daarmee kunnen jullie je vriendschap laten vereeuwigen op een (virtuele) Flaircover mét toepasselijke en herkenbare vriendschapsquotes. Supertof, en al helemaal nu je weet dat je met die foto een weekendje Warredal kan winnen. Je weet wel: dat magische recreatiedomein en zijn cosy cabins en houses in het groene Neeroeteren.

  Om Friendship Day te vieren, geeft Warredal in totaal drie weekends voor vier personen in hun Treetop met hottub weg. Dat betekent dat jij met drie vriend(inn)en naar Limburg kan afzakken. Hallo, qualitytime!

  WIN WIN WIN

  Wat je moet doen om kans te maken op zo’n weekendje Warredal? Maak (alleen of samen met je vrienden) met onze Instagramfilter* een mooie foto, deel die op Instagram én tag ons. Drop de foto hieronder, vul de schiftingsvraag in en vergeet zeker je gegevens niet achter te laten. Deelnemen kan nog tot en met vrijdag 6 augustus. Succes!

  Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
  Klik hier om dit alsnog toe te laten

  * Je vindt onze filter op onze Instagrampagina onder het tabblad effecten of in de effectengalerij van Instagram onder de naam Flair Friendship Day. De filter een andere look geven, doe je door kort op je scherm te tikken.