Home Acties & Wedstrijden Acties Deze week bij Flair: 43 x mindfulness met kortingen tot wel 50%

Deze week bij Flair: 43 x mindfulness met kortingen tot wel 50%

Yoga, pilates, massage...

Pocket mindfulness

We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan… Druk-druk-druk hebben we het. Maar om alle ballen in de lucht te kunnen houden is het belangrijk om op tijd en stond een flinke mep op de pauzeknop te geven. En Flair zou Flair niet zijn als we je daar niet een handje bij zouden helpen. Je kan de mindfulnessactiviteiten in deze pocket gaan uittesten met kortingen tot wel 50%. Yoga, pilates, shiatsu… Probeer het eens uit en kom weer helemaal tot jezelf. Zen ze!

Actie & voorwaarden

  • Je kan een van de mindfulnessactiviteiten uit deze pocket gaan uittesten, je geniet van kortingen tot 50%.
  • De bon is geldig van 13 november 2018 t/m 13 februari 2019, tenzij anders vermeld. Eventuele uitzonderingen op de data zijn nadrukkelijk aangegeven.
  • Hou er rekening mee dat sommige activiteiten alleen geldig zijn op bepaalde dagen. Kijk bij de activiteit van jouw keuze of de actie geldig is op de dag dat je wil langsgaan en of je moet reserveren. Vermeld bij reservatie duidelijk dat het om de Flairactie gaat.
  • Op blz. 31 vind je de Flairbon, geldig voor 1 activiteit naar keuze.
  • Geef de ingevulde Flairbon af bij de activiteit van je keuze. Bied de originele bon (geen kopie) aan. Ben je van plan om meerdere adresjes uit te testen, loop dan snel even naar de krantenwinkel voor een extra Flair.
  • Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties.
  • Deze gids wordt met zorg samengesteld, maar Roularta Media Group is niet aansprakelijk voor vergissingen, weglatingen en/of foutieve informatie. Roularta Media Group kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor problemen van welke aard ook (zoals reservatieproblemen, prijzen, kwaliteit…) of indien de beschrijvingen niet aan de realiteit zouden beantwoorden. Elke klacht of vraag in dat verband dient rechtstreeks aan de uitbater te worden gericht.

Flair 46