Home Acties & Wedstrijden Acties Deze week bij Flair: ‘Naar de schoonheidsspecialiste vanaf € 17’

Deze week bij Flair: ‘Naar de schoonheidsspecialiste vanaf € 17’

Massage, facial, pedicure, ontharing...

Pocket schoonheidsspecialiste

Wil je nog snel een afspraak bij de schoonheidsspecialiste boeken om te stralen tijdens de feestdagen? Of wil je net even lekker ontspannen met een massage ná al die party’s? Misschien ben je de kou gewoon beu en droom je ervan om heerlijk te gaan opwarmen en je in exotischere oorden te wanen. Waar jij ook behoefte aan hebt, tussen deze superdeals vind je het. Bovendien krijg je die behandelingen voor een prikje, dus je houdt geld genoeg over voor al die feesten en cadeautjes!

  • Met deze Flairbon kan je in een schoonheidsinstituut uit deze pocket genieten van (een) behandeling(en) die daar wordt aangeboden. De aanbiedingen en kortingen verschillen van zaak tot zaak, dus kijk bij het adresje van jouw keuze welke verzorgingen er juist aangeboden worden en of je moet reserveren.
  • De bon is geldig van 11 december 2018 t/m 11 februari 2019, tenzij anders vermeld. Eventuele uitzonderingen op de data zijn uitdrukkelijk aangegeven.
  • Voor de meeste arrangementen kan je tijdens de volledige periode gebruikmaken van de Flairbon. Hou er wel rekening mee dat sommige arrangementen alleen geldig zijn op bepaalde dagen.
  • De bon is geldig voor 1 persoon. Geef de ingevulde Flairbon af bij de schoonheidsspecialiste van je keuze. Bied de originele bon (geen kopie) aan.
  • Ben je van plan om meerdere adresjes uit te testen, loop dan snel even naar de krantenwinkel voor een extra Flair.
  • Lees goed of je van tevoren moet reserveren en vermeld bij reservatie duidelijk dat het om de Flairactie gaat.
  • Het aantal plaatsen per beautysalon is beperkt. Wees er dus snel bij.
  • Deze gids is niet cumuleerbaar met andere acties.

* Rechtzetting: het vermelde telefoonnummer bij La Vita in Antwerpen is niet het correcte. Het juiste telefoonnummer voor afspraken is 03/257 37 80.

Deze gids wordt met zorg samengesteld, maar Roularta Media Group is niet aansprakelijk voor vergissingen, weglatingen en/of foutieve informatie. Roularta Media Group kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor problemen van welke aard ook (zoals reservatieproblemen, prijzen, kwaliteit…) of indien de beschrijvingen niet aan de realiteit beantwoorden. Elke klacht of vraag in dat verband dient rechtstreeks aan de uitbater te worden gericht.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.