Home Acties & Wedstrijden Acties Luxehotelpocket gemist? Hier is je tweede kans!

Luxehotelpocket gemist? Hier is je tweede kans!

Ontdek snel alle deelnemende adresjes!

Heb jij vorige week de pocket ‘Nachtje in een luxehotel voor maar € 35 p.p.’ gemist? Hier is je tweede kans! De adressen zijn hetzelfde als de adressen in de luxehotelpocket die je vorige week bij Flair kreeg.

Wie hard werkt of studeert, mag ook hard genieten. Daarom willen wij je graag verwennen met een nachtje in een luxehotel voor een heel klein prijsje. Want jij bent drie of vier sterren waard, toch? Kies voor een romantisch nachtje in België of maak er een heuse minibreak van in een van onze buurlanden. Waar je ook bent, je zal je een échte vip voelen. En weet je wat? Dan ben je ook!

  • Met één Flairbon kan je verschillende opeenvolgende nachten boeken (max. 3) voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen in hetzelfde hotel, tenzij anders vermeld.
  • De prijs van € 35 per persoon per nacht is op basis van een tweepersoonskamer, die je ook met zijn tweeën betrekt. Eén kamer kost dus € 70. In de meeste hotels geldt een toeslag voor een eenpersoonskamer.
  • Deze aanbiedingen zijn geldig van 5 juni tot en met 5 september 2018. Dat betekent dat je binnen die periode boekt én effectief in het hotel verblijft. Eventuele uitzonderingen op die data worden per hotel vermeld.

Download de luxehotelpocket

Download hier de pocket en ontdek alle deelnemende adresjes!

Flair met luxehotelpocket

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.