Home Acties & Wedstrijden Acties Deze week bij Flair: ‘Nachtje in een B&B vanaf € 32 p.p.’

Deze week bij Flair: ‘Nachtje in een B&B vanaf € 32 p.p.’

Logeren met een fikse korting!

Heb je alweer nood aan een break, maar heb je je reisbudget voor dit jaar al bijna helemaal opgebruikt? Dan is deze pocket zeker iets voor jou. Wij selecteerden de meest Flairwaardige B&B’s, waar je kan gaan logeren met een fikse korting. Of je nu houdt van oud of modern, basic of luxueus, wellness of avontuur, stad of strand… Er is een adresje voor elke smaak en voor elk budget. Pssst: check zeker ook de gratis extra’s!

Het Flairarrangement (overnachting met ontbijt per persoon per nacht) en de Flairprijs verschillen per B&B en worden aangeboden op basis van beschikbaarheid.

Opgelet: sommige B&B’s verhuren een beperkt aantal van hun kamers voor de Flairprijs. Dat wil zeggen dat alle Flairkamers volzet kunnen zijn, terwijl je nog wel een kamer voor de gewone (hogere) prijs kan boeken.

Vermeld bij het boeken duidelijk dat het om de Flairactie gaat. Bij het inchecken bied je een originele Flairbon aan, geen kopie. Ben je van plan om meerdere adresjes uit te testen, loop dan snel even naar de krantenwinkel voor een extra Flair.

Deze aanbiedingen zijn geldig van 26 september tot en met 26 december 2017, tenzij anders vermeld. Dat betekent dat je binnen die periode boekt én effectief in de B&B verblijft.

Meer Flair?

Koop nu een jaarabonnement en ontvang een Kiplingtas cadeau. Lees er hier alles over!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.