Home Acties & Wedstrijden Acties FLAIRCARAVAN: de making-of van ons Flaircaravan-filmpje

FLAIRCARAVAN: de making-of van ons Flaircaravan-filmpje

De boekingen vliegen de deur uit, dus reserveer nog snel een overnachting!

Deze zomer lanceren we bij Flair een gloednieuw en superleuk concept. Je kan namelijk de hele zomer lang onze Flaircaravan huren voor een zéér democratische prijs. En uiteraard hoort daar een leuke video bij.

Soms moet je even je hoofd leegmaken en de natuur in trekken. Weidse uitzichten, frisse lucht en een helder hoofd. Weg van de files, wifi en to-dolijstjes. Daarvoor is er de Flaircaravan.

Om die in de kijker te zetten, maakten we een promofilmpje. En aan dat filmpje ging een enorm vermoeiende maar superleuke opnamedag vooraf. Wij gunnen je een blik achter de schermen.

Dit is het resultaat:

De boekingen vliegen de deur uit, dus reserveer nog snel een nachtje! Voor een overnachting met 2 of 3 personen én een goedgevulde goodiebag (t.w.v. € 40) per persoon, leg je maar € 70 neer. Dit is een prachtig buitenkansje, dus wees er snel bij! Klik hier voor meer info en reservaties.

Opgelet: bij de start van de reservering wordt de aangeduide dag steeds voor een halfuurtje gereserveerd. Als de boeking uiteindelijk niet voltooid wordt, komt de dag weer vrij. Refresh de webpagina dus geregeld als jouw gewenste dag niet meer vrij lijkt te zijn!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.