Home Acties & Wedstrijden Acties FLAIR SHOPPING DAY: het wordt morgen het perfecte weer om te shoppen

FLAIR SHOPPING DAY: het wordt morgen het perfecte weer om te shoppen

Tot morgen!!

Yes yes yes, morgen is het eindelijk zover: de Flair Shopping Day! We verwachten jullie morgen massaal in Docks Bruxsel vanaf 10u om samen met ons een dag vol shopplezier te beleven! Het is trouwens het perfecte weer om te shoppen, want in Docks Bruxsel is alles overdekt, dus kan jij zonder jas alle winkels afschuimen! Hier sommen we alle info nog eens voor jullie op.

♡ Hallo Flair!

Op de Flairstand kan je terecht voor meer praktische info over de Flair Shopping Day, je ontmoet er de redactie én je kan er cadeautjes komen ophalen.

♡ Front Row bij een fotoshoot

Altijd al eens een blik achter de schermen op de Flairredactie willen werpen? Hier kan je front row een fotoshoot meemaken. Wie weet, kiest de redactie jou wel om voor één dag model te zijn en sta je binnenkort in je favoriete magazine. 

♡ Make-up op maat en de perfecte nagels i.s.m. Planet Parfum

Welke kleur lippenstift is ideaal voor jouw teint? Hoe creëer je de perfecte smokey eyes? Deze en andere make-upmysteries worden voor jou glashelder na een bezoekje aan onze make-upstand. Laat je er meteen opmaken door een professional!

♡ Hip kopje ism Andy&Jeff

Voor een on-trend kapsel moet je hier zijn! De Flairkappers blazen je haar nieuw leven in en geven je talloze tips en ideeën mee voor thuis. Vlechten, opsteken… ze kunnen het allemaal!

♡ De ultieme selfie

Maak een uitgebreide reeks selfies in onze selfie corners. Je kan zelfs een (kartonnen) hottie kiezen als attribuut.

♡ Jij bent de covergirl!

Dé Flairklassieker die je wegens groot succes elk jaar vindt op de Flair Shopping Day! Kies de cover die bij je past en share hem en print hem on the spot. 

♡ Pop-up fashion shows

Dat onze lezeressen top zijn, weten wij al langer. Ze zijn zelfs model voor één dag met Docks Bruxsel als cat­walk. Laat je verrassen door wervelende modeshows op onverwachte locaties. Flairs modeteam stelde De Allerbeste Outfits samen, die je ook meteen in de winkels kan scoren. 

♡ DIY

Kom langs op onze DIY-stand en get creative. Ook voor mensen met twee linkerhanden!

♡ Ga op de foto met je favoriete ‘Temptation Island’-hottie

Je favoriete ‘Temptation’-hunk ontmoeten? Yes, please! Wil je op de foto met cutie Joshua? Of misschien met bad boy Matthew? Flair has got you covered! 

Fotomoment 14u

– Joshua

– Andrea

– Kevin

Fotomoment 16u30

– Gino

– Mezdi

– Matthew

ADRES

Docks Bruxsel, Lambermontlaan 1, 1000 Brussel. Meer info vind je op www.docksbruxsel.be.

WANNEER?

Op zaterdag 28 april 2018 van 10u tot 19u.

HOE KOM JE ER?

Neem je de trein? Stap af in Brussel Noord en neem onze shuttle bus in de Vooruitgangstraat. Deze bus is de hele dag beschikbaar en brengt je naar Docks Bruxsel en weer terug naar Brussel Noord.

Check www.flair.be/flairshoppingday
Info via https://docksbruxsel.be/nl/info/bereikbaarheid/

Check het facebookevenement voor meer info.