Home Acties & Wedstrijden Acties Wil jij gratis met Flair naar de Flair Shopping Day? Reserveer dan...

Wil jij gratis met Flair naar de Flair Shopping Day? Reserveer dan hier je plek op bus of trein!

Cadeautje van de redactie!

 Op zaterdag 28 april is het weer zover: De Flair Shopping Day in Docks Bruxsel! Hoe ga jij er naartoe? Wij zetten alle transportopties even voor je op een rijtje!

De Flair Shopping Day vindt plaats op zaterdag 28 april van 10 tot 19u. Adres: Lambermontlaan 1, 1000 Brussel.

Met de trein naar…

Goed nieuws! Wij voorzien gratis treinen naar Brussel-Noord vanuit Antwerpen-Centraal, Gent-Sint Pieters, Brugge, Luik, Namen en Hasselt. Stap samen met ons op de trein rond 10u en kies helemaal zelf wanneer je terug naar huis gaat! Vanaf Brussel-Noord kan je onze shuttle naar het shoppingcenter nemen. De shuttle vind je op de busparking aan Vooruitgangstraat 76, achterzijde station Brussel-Noord.

Busje komt zo

Geen treinstation bij jou in de buurt? Dan pak je toch gewoon de bus! Vertrek vanuit Antwerpen, Gent en Luik. Ambiance verzekerd met onze CarAoke lijst. Vertrek vanuit Antwerpen (Crown Plaza Hotel), Gent (Busparking Station Gent-Dampoort) en Luik (Busparking aan Rue Varin ter hoogte van nr 33) om 10u. De terugrit is om 15u of om 18u. De bussen vanuit Gent en Antwerpen zittten vol!

Driving in my car

Ga jij het liefst met de auto? Dan zorgen wij voor de beste hits met onze CarAoke lijst! Vanuit Antwerpen/Mechelen/Leuven rij je 30 minuten. Vanuit Brussel centrum/Machelen/Vilvoorde rij je 10 minuten. Vanuit Gent: 1u. Bereken hier jouw route. Er zijn 1700 betalende parkeerplaatsen voorzien en met de Docks Membership Card parkeer je 2u gratis.

I want to ride my bicycle

Voor de sportievelingen die dicht bij het shoppingcenter wonen, zijn er 200 gratis publieke fietsstallingen voorzien.

Beluister onderweg naar de Flair Shopping Day naar onze karaokelijst en zing samen met je vriendinnen uit volle borst mee!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Reserveer jouw plaatsje

Schrijf je nu in voor een gratis plaatsje op de trein of bus. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Onze Flairabonnees worden extra in de watten gelegd en ontvangen een vip-pakket vol verrassingenLet op: de plaatsen op de trein naar Antwerpen en Gent zijn al volzet.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We voorzien ook een vip-karaokebus die vertrekt vanuit Antwerpen. Wil jij een plaatsje bemachtigen? Stem dan op onze Flair Shopping Day Spotify Lijst en wie weet, zit je samen met ons op de bus naar het leukste event van het jaar!