Home Acties & Wedstrijden Acties Deze week bij Flair: ‘Nachtje in Nederland voor maar € 27,50 p.p.’

Deze week bij Flair: ‘Nachtje in Nederland voor maar € 27,50 p.p.’

Er even tussenuit!

Heb je zin in een weekendje weg, maar blijf je graag dicht bij huis? Dan is een reisje naar onze noorderburen een goed idee. Selecteer je favoriete Fletcherhotel uit deze pocket en trek naar de bossen, de kust, de Waddeneilanden of een historische stad. Of je nu op zoek bent naar een weekendje wandelplezier, een shoppinguitje met de meiden of een actief tripje met je partner: er is voor ieder wat wils.

Boek hier snel je overnachting(en).

Actie en voorwaarden

 • Een Flair-Fletcher-hotelkamer voor € 27,50 per persoon per nacht boek je telefonisch of via e-mail, op basis van beschikbaarheid.
 • Opgelet: sommige hotels verhuren een beperkt aantal van hun kamers voor deze Flairprijs. Dat wil zeggen dat alle Flairkamers volzet kunnen zijn, terwijl je nog wel een kamer voor de gewone (hogere) prijs kan boeken.
 • Vermeld bij het boeken duidelijk dat het om de Flair-Fletcher-actie ‘Nachtje in Nederland’ gaat en bied bij het inchecken de originele Flairbon aan. Ben je van plan om meerdere hotels uit te testen, loop dan naar de krantenwinkel voor een extra Flair.
 • Met één Flairbon kan je verschillende opeenvolgende (max. 3) nachten boeken voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen in hetzelfde hotel, tenzij anders vermeld.
 • De prijs van € 27,50 per persoon per nacht is op basis van een tweepersoonskamer, die je ook met zijn tweeën betrekt. Eén kamer kost dus € 55. In de meeste hotels geldt een toeslag voor een eenpersoonskamer.
 • In sommige hotels gelden speciale tarieven voor kinderen. Je herkent die hotels aan het symbooltje ‘Kindvriendelijk’. Check vooraf bij het adres van je keuze wat die aanbieding/korting precies inhoudt.
 • Als je pas na 17 uur in je hotel kan zijn, vermeld dat dan duidelijk bij je reservering. Bij een aantal hotels moet je een geldig kredietkaartnummer opgeven, zodat ze zeker weten dat je komt.
 • Bij elk hotel wordt met symbolen aangegeven hoeveel sterren het heeft, of het ontbijt en/of de parking is inbegrepen, of er gratis wifi is en of het een kindvriendelijk hotel is.
 • Deze aanbiedingen zijn geldig van 6 november 2018 t/m 15 februari 2019. Dat betekent dat je binnen die periode boekt én effectief in het hotel verblijft. Eventuele uitzonderingen op die data worden per hotel vermeld.
 • Als je om een of andere reden moet annuleren, wees dan zo vriendelijk om het hotel tijdig te waarschuwen (het liefst 7 dagen voor je geplande aankomstdatum). Zo kan je kamer aan een andere Flairlezeres worden verhuurd.
 • Deze gids wordt met zorg samengesteld, maar Roularta Media Group is niet aansprakelijk voor vergissingen, weglatingen en/of foutieve informatie. Roularta Media Group kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor problemen van welke aard ook (zoals reserveringsproblemen, prijzen, kwaliteit…) of als de beschrijvingen niet aan de realiteit zouden beantwoorden. Elke klacht of vraag in dat verband dient rechtstreeks aan het hotel en/of de uitbater te worden gericht. Fletcher Hotels is niet verantwoordelijk voor druk- of zetfouten.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.