Home Acties & Wedstrijden Flair 29: ‘Professionele fotoshoot voor maar € 49’

Flair 29: ‘Professionele fotoshoot voor maar € 49’

En je krijgt er 2 gratis afdrukken bij!

  Instagram, Facebook, Twitter, Snapchat… We posten constant foto’s en selfies op sociale media. Heel mooi allemaal, zeker met een flatterende filter (ahum), maar zou het niet fantastisch zijn om als profielfoto een professionele foto te kunnen instellen?

  Zo eentje waarop je natuurlijk straalt en je je van je mooiste kant laat zien. Misschien ben je zwanger en wil je een blijvende herinnering aan die bolle buik? Of wat dacht je van een superschattige foto van jou en je baby (op een schapenvelletje!). Of je nu gewoon een mooi portret wil of een unieke herinnering wil vastleggen: met de bon die deze week bij Flair zit, doe je het voor een prikje. Waar wacht je nog op? Zoek een fotograaf met wie het zeker klikt (!) en strike a pose.

  Wat houdt de actie in?

  Elke deelnemende fotograaf biedt een fotoshoot aan voor € 49. Bovendien krijg je ook minimaal 2 gratis afdrukken. Elke fotograaf beslist zelf hoe lang de shoot duurt, voor hoeveel personen die geldig is en waar die plaatsvindt.

  De actie loopt van 19 juli tot en met 19 oktober 2016. Eventuele uitzonderingen op de data zijn nadrukkelijk aangegeven.

  Professionele fotoshoot