Home Acties & Wedstrijden Acties DOEN: haal nu je Flair in de winkel!

DOEN: haal nu je Flair in de winkel!

Van goedkoop én luxueus overnachten tot wat jullie doen na de seks...

Ben jij de nieuwe Flair nog niet gaan halen? Haast je dan naar de krantenwinkel, want je favoriete magazine staat deze week weer vol topartikels. Wij geven je hieronder alvast een handig overzicht van wat je mag verwachten. Veel leesplezier!

Droomkorting

Nachtje in een luxehotel voor maar € 35 p.p.

Je grote reis van dit jaar al gemaakt en toch nood aan een break? Of gewoon zin om ook nog eens van die jaloersmakende foto’s op Instagram te kunnen posten? (We feel ya!) Dankzij deze pocket kan je voor een klein prijsje slapen in een luxehotel. Kies voor een romantisch nachtje in België of maak er een heuse minibreak van in een van onze buurlanden. Waar je ook bent, je zal je een échte vip voelen. En weet je wat? Dat ben je ook!

 Ontdek alle adressen hier: https://www.flair.be/nl/acties-wedstrijden/deze-week-bij-flair-nachtje-in-een-luxehotel-voor-maar-35-e-pp

 

Lekker lezen

‘Ik was dakloos’. Deze 3 vrouwen weten hoe snel het je kan overkomen.

Daklozen zijn vaak gewone mensen die door moeilijke omstandigheden alles kwijt zijn geraakt. Geen huis hebben en elke dag opnieuw knokken; deze vrouwen hadden het heel moeilijk, maar zijn sterker dan ooit.

 21 lezeressen over die eerste keer ‘Ik hou van jou’

Ik hou van jou. Het zijn de vier most wanted woorden van gelukkige koppels, de bezegeling van hun eeuwigdurende – of tijdelijke – liefde. Maar wie zei het eerst tegen wie? Hoelang werd ermee gewacht? En waarom precies?

Vlaams, wereldtop en toch onbekend

Fanny (43) werkt als hoofd Unesco Marine Werelderfgoed en woont in Parijs. ‘Belgen zijn zo bescheiden. Ik heb geleerd om mijn ambitie toch uit te spreken.’

Fashion

Winterbloemen: zo draag je dé trend van dit najaar

Op de catwalk regende het – soms wat vreemde – bloemen. En ook daarnaast spotten we outfits die wij nú onmiddellijk willen kopiëren.

Lekker lezen

Cigarettes after sex? Dit doen jullie meteen na een vrijpartij!

Sure, er wordt heel wat afgekletst over vrijpartijen en het al dan niet romantische parcours dat daartoe leidt. Maar veel minder is er bekend over wat jullie meteen na de seks doen. Van nog nastomende selfies nemen tot een potje Pictionary spelen; jullie houden er opvallende gewoontes op na…

 

 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.