Home Acties & Wedstrijden Acties Deze week bij Flair: ‘Hotel + sauna voor maar € 50 p.p.’

Deze week bij Flair: ‘Hotel + sauna voor maar € 50 p.p.’

Wanneer de ijspegels aan je neus hangen en je tenen bevriezen in je sokken, weet je: het is weer tijd voor een bezoekje aan de sauna. En waarom zou je dat niet meteen combineren met een nachtje in een hotel? Of je nu wil bekomen van de feestdagen of jezelf gewoon wat me-time wil gunnen, ontdek snel onze exclusieve aanbiedingen!

 • Deze actie is geldig op basis van beschikbaarheid. Opgelet: sommige hotels bieden slechts een beperkt aantal kamers voor de Flairprijs aan. Dat betekent dat alle Flairkamers bezet kunnen zijn, ook al is het hotel niet volgeboekt. Je kan dan altijd een kamer reserveren voor de basisprijs (tegen een hoger tarief).
 • Vermeld bij je reservering duidelijk dat het om de Flairactie ‘Hotel + sauna vanaf € 50 p.p.’gaat en geef je originele Flairbon af bij het inchecken.
 • Wil je meerdere hotels uittesten? Ga dan snel nog een paar extra Flairs halen bij je dagbladhandelaar, zodat je meerdere bonnen hebt.
 • Met een Flairbon kan je reserveren voor één of meerdere (opeenvolgende) nachten voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen (tot 18 jaar) in hetzelfde hotel, tenzij anders vermeld.
 • De prijs van € 50 per persoon per nacht is berekend op basis van een bezetting van twee personen per kamer. Een tweepersoonskamer kost dus € 100. In de meeste hotels betaal je een supplement voor een eenpersoonskamer.
 • Sommige hotels bieden speciale tarieven voor kinderen aan. Je herkent die hotels aan het symbooltje ‘kids welkom’. Controleer op voorhand bij elk hotel wat dat aanbod of die korting precies inhoudt.
 • Bij elk hotel vind je bepaalde symbolen. Die geven aan hoeveel sterren het hotel heeft, of het ontbijt en/of de parking al dan niet inbegrepen zijn, of het hotel toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking, of er voordelen zijn voor kinderen, of de wifi gratis is en of er een voordeel is voor Flairabonnees.
 • Opgelet: de classificatiecriteria kunnen van land tot land verschillen. Een driesterrenhotel in België is niet altijd evenwaardig aan een driesterrenhotel in Nederland.
 • Deze actie is geldig van 18 december tot en met 18 maart 2019, tenzij anders vermeld.Tussen die data kan je dus reserveren en overnachten in het hotel. Eventuele uitzonderingen worden bij elk hotel vermeld.
 • Als je na 17u wil inchecken, vermeld dat dan duidelijk bij het maken van de reservering. Sommige hotels kunnen een creditcardnummer vragen om er zeker van te zijn dat je komt.
 • Als je je verblijf om eender welke reden moet annuleren, verwittig het hotel dan (bij voorkeur ten minste 7 dagen voor je voorziene aankomstdatum). Zo kan een andere lezeres van jouw kamer genieten.
 • Deze pocket werd met zorg samengesteld, maar Roularta Media Group kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vergissingen, weglatingen en/of foute informatie (zoals problemen met de reservering, prijs, kwaliteit…). Ook wanneer de beschrijving niet strookt met de werkelijkheid, is Roularta Media Group niet verantwoordelijk. Elke klacht of vraag daarover moet rechtstreeks tot het hotel worden gericht.
Deze gids wordt met zorg samengesteld, maar Roularta Media Group is niet aansprakelijk voor vergissingen, weglatingen en/of foutieve informatie. Roularta Media Group kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor problemen van welke aard ook (zoals reservatieproblemen, prijzen, kwaliteit…) of indien de beschrijvingen niet aan de realiteit beantwoorden. Elke klacht of vraag in dat verband dient rechtstreeks aan de uitbater te worden gericht.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.