Home Acties & Wedstrijden Acties Beautyfarmpocket gemist? Hier is je tweede kans!

Beautyfarmpocket gemist? Hier is je tweede kans!

Boek nog snel! 🛀

Beautyfarm

Heb jij vorige week de pocket ‘Naar de beautyfarm met 2 voor de prijs van 1’ gemist? Hier is je tweede kans! De adressen zijn dezelfde als de adressen in de pocket die je vorige week bij Flair kreeg.

Een dagje wellness is het zaligste wat er is. Maar… ook niet meteen lief voor je portemonnee, natuurlijk. Flair to the rescue. Kies je favoriete adresje, vraag je favoriete vriendin, zus, moeder, collega, oma of zelfs je lief (ja, dat mag ook) mee en ga met twee voor de prijs van één. Dubbele pret voor halve prijs.

Actievoorwaarden

Samen met een vriend(in) kan je in een beautyfarm uit deze pocket genieten van een verwenarrangement. Je geniet met twee voor de prijs van één. De voorwaarden verschillen van zaak tot zaak. Kijk dus bij de beautyfarm van jouw keuze of je eerst moet reserveren, of de actie wel geldt op de dag dat je wil gaan, enzovoort.

  • Deze actie loopt van 11 september tot en met 11 december 2018. Eventuele uitzonderingen op de data zijn nadrukkelijk aangegeven.
  • Voor de meeste arrangementen kan je tijdens de volledige periode gebruikmaken van onze Flairbon. Hou er wel rekening mee dat sommige arrangementen alleen geldig zijn op bepaalde dagen.
  • Lees goed of je op voorhand moet reserveren en vermeld bij reservatie duidelijk dat het om de Flairactie gaat.
  • Het aantal plaatsen per beautyfarm is beperkt. Wees er dus snel bij!

Download de beautyfarmpocket

Download de pocket hier en ontdek alle deelnemende adresjes!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.