Home Acties & Wedstrijden Acties ACTIE: heerlijk dineren met z’n tweetjes bij Lucy Chang voor € 39,95...

ACTIE: heerlijk dineren met z’n tweetjes bij Lucy Chang voor € 39,95 i.p.v. € 78

Welke lucky bastard neem jij mee?

Shutterstock

Zin om nog eens uitgebreid te gaan eten in een lekker Aziatisch restaurant? Geniet dankzij Shedeals samen met je hubby, bff of mama van een heerlijk menu voor slechts € 39,95 i.p.v. € 78. Yummm!

Loopt het water je nu al in de mond en kan je die loempiaatjes al bijna ruiken? Lees dan zeker verder en kom alles te weten over deze topaanbieding.

Wat houdt de actie in?

Je betaalt voor 2 personen voor een menu bij het Aziatisch restaurant Lucy Chang slechts € 39,95 i.p.v. € 78. Hiervoor krijg je een glas bubbels, een voor- en hoofdgerecht naar keuze en achteraf nog een koffie of thee. Je kan de bon op verschillende locaties gebruiken: Gent, Antwerpen, Knokke, Wilrijk en Brasschaat. De actie loopt tot 31 maart 2018. Reservatie via Tablebooker is wel verplicht.

Bestel hier.

Meer over Lucy Chang

Lucy Chang is een toprestaurant. Ze serveren traditionele en heerlijk bereide gerechten uit Zuidoost-Azië. Laat je onderdompelen in de keuken van Vietnam, Maleisië, China, Laos en Thailand. Alles wordt bereid met verse groenten, vlees, vis en natuurlijk véél liefde.

De volledige actie en voorwaarden vind je op Shedeals.be. Check hier al onze andere interessante acties.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.