Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Niet te missen

De Flairstanden

Op zondag 17 oktober wordt Wijnegem Shopping Center weer omgetoverd tot een Flair Shopping Paradijs! Een hele dag genieten van wervelende modeshows, superleuke wedstrijden, shoppen met korting en véél Flairverrassingen.



































 

 Flair Beautystand
Je altijd afgevraagd welke make-up jou fantastisch staat? De Flairvisagisten van de Beautystand staan klaar om jou op te maken als een echt fotomodel met de make-up van Rimmel. Zo loop je de hele dag te stralen in het Shopping Center!

 

Flair Haarstand
De Flairkappers geven je kapsel een trendy schwung. Ze geven je leuke opsteekideeën en massa’s tips voor een kapsel met nét dat ietsje meer. Na je bezoek aan deze stand zie je er helemaal anders uit!

 

Flair Tenenleesstand
Hoezo, tenen lezen? Wil jij meer weten over dit fenomeen? Haast je dan naar de Flair Tenenleesstand en kom te weten wat Flairs tenenlezers te vertellen hebben over jouw karakter, gedrag en persoonlijkheid. Dikke tenen, lange tenen, korte tenen... Laat jouw tenenlezen en begrijp waarom jouw schoentje precies daar knelt!

 

Flair Stylingstand
Fan van kleurrijke kleding, maar geen idee welke kleur bij jouw type past? De Flairstylisten geven je persoonlijk advies op de Flair Stylingstand, zodat jij vanaf nu altijd straalt, in elke kleurrijke outfit!

 

Flair Ogenstand
Benieuwd welke oogschaduw jouw blik betoverend maakt? Haast je dan naar de Ogenstand. De Flairvisagisten geven je ogen een volledig nieuwe look met de trendy oogmake-up van Rimmel.

 

Flair Ponyknipstand
Altijd willen weten hoe je eruitziet met een pony? Of moet je pony dringend bijgeknipt worden? Geen probleem voor de kappers aan deze stand. Voor je het weet, heb je een frisse nieuwe look!

  Flairstand
Hier kun je terecht voor alle praktische info. Bovendien ontmoet je er zeker iemand van de Flairredactie.
 

Flair Cadeaustand
Wij vinden het heerlijk om onze lezeressen te verwennen en daarvoor is de Flair Shopping Day de perfecte gelegenheid! Iedereen die ons op 17 oktober een sms’je stuurt, krijgt een leuk Flaircadeau. Aan deze stand kun je jouw verrassing afhalen.

 

Flair Soldenstand
Flair is lief voor je portemonnee. Onze fantastische T-shirts zijn nu eenmalig verkrijgbaar aan spectaculaire prijzen! Je laatste kans om een T-shirt gesigneerd door BV’s zoals Roel Vanderstukken, Regi en nog zoveel anderen te bemachtigen. Wees er snel bij, want OP is OP!

 

  Flair Biechtstoel
Vergeef mij, Flair, want ik heb gezondigd
Kruip in onze biechtstoel en onze Flairredactrices vertellen je hoe je je kunt zuiveren van alle zonden. Daarna krijg je een Flaircadeautje voor je moed!
 

Flair Fotost

FLAIR STORIES