Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Vier

Je steunt er ineens het goede doel mee

Toch nog een munt van Jay Vleugels bemachtigen? Het kan!

Je herinnert je ongetwijfeld nog hoe Randy Paret dé munt van Jay Vleugels in de laatste aflevering van 'Callboys' van de Vlooybergtoren gooide. Een superfan met een metaaldetector vond ze bijna direct en we legden ons erbij neer dat dat het enige exemplaar was. Tot nu!

Veiling for Life

 

Er is nog een gelukzak die de munt met Jays sympathieke kop op kan bemachtigen. Er wordt namelijk eentje geveild door Detectorsforlife. De opbrengt gaat naar Music for Life van Studio Brussel. Detectorsforlife steunt zo APOPO, een organisatie die ratten traint tot ontmijners en tbc-snuffelaars om oorlogsoverblijfselen zoals landmijnen en ziektes op te sporen.

 

Jay Vleugels Callboys


De munt die gevonden werd onderaan de Vlooybergtoren.

 

Naast verschillende munten en boeken waarop je kan bieden, vind je op de site van Detectorsforlife een sectie met Callboys-merchandise. Je kan er bieden op gesigneerde posters en T-shirts, maar het pièce de resistance is ongetwijfeld de munt. Wom, de man achter de actie, heeft hemel en aarde moeten verzetten om aan een exemplaar te geraken – hij belde zelfs alle Callboys op – maar uiteindelijk werd er eentje gevonden in een schuif van de Nederlander die de munten maakte. Die munt komt morgen in veiling, het startbod is 30 euro. Bieden doe je door een reactie onder de foto te plaatsen.

 

Jay Vleugels

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '