Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @ishquote

De eerste beelden zijn veelbelovend!

Om naar uit te kijken: Ish komt in 2016 met nieuw dansprogramma op Eén

Het televisiejaar zal alvast goed beginnen, want choreograaf Ish Ait Hamou gaat een gloednieuwe danswedstrijd presenteren op Eén. In het programma zullen werknemers van twee bedrijven het tegen elkaar opnemen in een heuse dance battle. De aankondigingsvideo belooft alvast heel wat humor, emotie en een flinke portie feelgood.

Ish zal de presentatie en de mentale coaching van de kandidaten voor zijn rekening nemen. De 'Cécile'-auteur schotelt de onervaren dansers een intensieve fysieke training en heel wat mentale uitdagingen voor, waarna ze voor een publiek hun beste moves zullen moeten tonen. De eerste beelden – van het proefprogramma, de opnames moeten nog van start gaan – zijn erg veelbelovend.

 

Dat Ish een multigetalenteerde man is, weten we al langer dan vandaag. Naast jureren in 'So You Think You Can Dance' op VTM, dansen en presenteren, kan hij ook nog eens geweldig goed schrijven. Onlangs pende hij z'n gedachten bij de terreurdreiging in ons land neer in een pakkend tekstje. Na het succes van 'Hard hart', is ook z'n tweede roman 'Cécile' een schot in de roos. En wij geven net enkele gesigneerde exemplaren weg!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '