Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Waterman geniet... in haar eentje

Zomerhoroscoop 2012: waterman

Alle nieuwe indrukken verwerk jij graag alleen, en daar is je vriend niet zo gelukkig mee.

Zomergevoel 2012: Je doet deze zomer vooral inzichten op en dat doet je goed. Tijdens je reizen en feestjes ontmoet je bijzondere mensen die je aan het denken zetten over jezelf en je leven, en dat houdt je flink bezig. Gelukkig wel op een positieve en opbouwende manier. Je voelt je met name vrij en gelukkig. Een fijne combi!

Grootste geluksmoment: Vooral tijdens je reizen beleef jij als Waterman de grootste geluksmomenten. De inspiratie die je opdoet en de gesprekken die je voert, maken dat je je happy en bevoorrecht voelt. Je bent ook in staat om minder rationeel te zijn, wat contacten met anderen alleen maar verbetert en verdiept. Voor jou als single Waterman kan dat zelfs een nieuwe liefde betekenen.

Diepste dipje: Van diepe dipjes is deze zomer niet echt sprake. Door alle nieuwe indrukken en inzichten breng je graag veel tijd alleen door en daar is je lief of gezin niet altijd even blij mee. Maar dat lost zich vanzelf op.

Boze bui: Zelf heb je weinig last van boze buien. Je bent in de zomer van 2012 veel met jezelf bezig en dat kan wel boze gezichten opleveren. Toch wordt er geen climax bereikt. Daar is het gelukkig niet erg genoeg voor.

Ultieme zomertip: Blijf met je directe omgeving communiceren! Vertel wat je beleeft en waar je mee bezig bent. Dan heb je nog meer plezier van deze mooie zomer en dan zal niemand je in de weg staan.

FLAIR STORIES