Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Leeuw is 100% happy deze zomer

Zomerhoroscoop 2012: leeuw

In je relatie of gezin zit alles helemaal goed, je krijgt fijn nieuws... Genieten maar.

Zomergevoel 2012: De zomer van 2012 wordt voor jou als Leeuw behoorlijk turbulent! En dat brengt een achtbaan aan emoties en gevoelens met zich mee. Gelukkig zijn het overwegend positieve ontwikkelingen, wat de zomer hectisch en druk, maar ook warm en onvergetelijk maakt. 

Grootste geluksmoment: Vooral binnen je relatie of gezin gebeurt er deze zomer veel en dat stemt je gelukkig en positief. Een nieuwtje kan je wel van de daken schreeuwen en dat zorgt dan ook voor het ultieme geluksmoment. Je denkt erover na, je maakt plannen en het houdt je bezig. Er is gewoon bijna geen ruimte voor negativiteit.

Diepste dipje: Je zal met maar weinig dipjes te maken krijgen, deze zomer! Ook al wordt het hectisch, je positieve houding en je vertrouwen in de toekomst wuiven al het negatieve weg. Wel ben je af en toe moe van alle emoties die je overvallen. Maar dat heb je ervoor over.

Boze bui: Echt boos word je niet. Daar is het een te toffe periode voor. Wel kan je slecht tegen negatieve mensen. Daar zal je best een keer iets van zeggen, maar verder dan een duidelijke opmerking gaat dat niet.

Ultieme zomertip: Ook al wordt deze zomer een periode van geluk en positiviteit, dan nog is het belangrijk dat je op je gezondheid let. Alle opwinding kan zelfs jou te veel worden! Plan af en toe een rustdag in en ga op tijd naar bed. Met gezonde voeding kan je veel problemen voorkomen.

FLAIR STORIES