Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze drie SINGLES gaan op zoek naar de liefde!

Na twee seizoenen met drie vrouwelijke singles op zoek naar hun prins, is het nu aan de mannen. Vrouwenzender VIJF stelt in een teasend filmpje de drie vrijgezellen Roel, Stephane en Jan voor, en probeert zo vrouwelijk Vlaanderen te overtuigen zich in te schrijven en hun kans te wagen.

Dat ze daar bij VIJF goede smaak hebben, bewijzen ze met hun keuze voor Stephane, Roel en Jan. Of je nu houdt van een stoere kerel, een ambitieuze carrièreman of een jonge knaap die vooral veel positive vibes uitstraalt, met deze drie mannen is er voor elk wat wils.

 

 

Tikt één van deze mannen op het eerste zicht all your boxes en ben je een vrouwelijke vrijgezel tussen 20 en 48 jaar? Doe eens gek en schrijf je gewoon in op vijf.be.

 

Zoals het af en toe wel eens op een, zo goed als volledig vrouwelijke, redactie gebeurt, werd er bij het zien van het filmpje druk gediscussieerd. Voor wie wij ons zouden inschrijven? De meeste stemmen gingen naar hunk Stephane – tegen die body én smile valt er nu eenmaal weinig te beginnen – maar ook de tattoos van Jan en de gladde look van Roel vielen bij sommige redactrices in de smaak. Over smaken, kleuren en mannen valt er niet te twisten, maar laat het ons toch maar even doen: voor wie van de drie kandidaten zou jij kiezen? Laat het ons weten in de poll!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '