Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Mannen met baarden: why the fuss?

 
Kijk maar eens in het rond en je merkt meteen dat mannen met baarden weer helemaal in zijn. Waarom we mannen met een bad ass-baard opeens weer aantrekkelijk vinden? Wij zochten het voor jullie uit. De 8 redenen die we vonden will blow your minds. 

 

Mannen met een baard zijn mysterieus

Welke geheimen kan hij niet verstoppen onder al dat gezichtshaar? We kunnen niet eens de emoties van zijn gezicht lezen. Maar wat maakt het uit? Al wat we moeten zien, zijn die sexy snorharen!

 

All good men have beards

Denk: Ben Affleck, George Clooney, Bartel Van Riet en David Beckham. Maar ook Jezus, de kerstman en Sinterklaas mogen niet ontbreken. Er is eigenlijk geen discussie mogelijk: beards rock!

 

Ze kussen beter

Een baard kan gewéldige dingen doen met je seksleven. Eens je de jeukende, prikkelende en schurende fase gepasseerd bent, voelt de baard zacht en teder aan. Laat die passionele kussen maar komen!

 

Geen gitaar nodig

Mannen met een baard moeten zelfs geen gitaar kunnen spelen, zo sexy zijn ze! Ook zonder gitaar gooien we onze slips al in hun richting. Tatoeages helpen ook altijd. Of course!

 

Ze komen met allerlei dingen weg

Hij staat alleen in een hoekje in een bar. Maar oké, hij heeft een baard.

You've got the point?

 

Ze zijn intelligent

Wie houden we eigenlijk voor de gek? Natuurlijk weten we niet dat mannen met een baard slimmer zijn. Maar als hij met zijn handen door die baard gaat, móét hij wel over intelligente dingen aan het nadenken zijn, niet?

 

Een haarvrije lavabo

Niet scheren = no mess. Zo simpel kan het zijn.

 

Toewijding en geduld

Een heuse baard heb je niet op een-twee-drie. Mannen met een baard zijn dus toegewijd en geduldig. En een man met geduld, die kunnen wij wel gebruiken!

 

Nog niet overtuigd? Deze foto zegt meer dan woorden:

 

 

Ryan Gosling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hollywood hunks met baard

Mannen met baarden zijn heet, toch?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '