Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Zo maak je indruk op een man

Door je borsten te tonen? Door tonnen make-up te dragen? Door je kortste rokje en je hoogste hakken aan te trekken? Nee hoor, het antwoord is veel simpeler. Door te praten! Uit recent onderzoek van Men's Health is gebleken dat de meeste mannen het gewoon heel erg leuk vinden als een vrouw hen aanspreekt.

Zie je dus een mooie man, en begin je al te zweten en te panikeren omdat je-niet-weet-wat-je-nu-moet-doen? De oplossing is simpel: maak eerst oogcontact en merk je dat dit werkt, trek dan je stoute schoenen aan, stap erop af en ga ermee praten! 

En dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan, weten we ook. Daarom lijsten we nog eens een paar nuttige openingszinnen op:

 

Hoe was je dag?

Klinkt misschien wat saai, maar hier doe je niets mis mee. Het is een veilige opener en je komt meteen al vrij veel te weten. Wie weet is hij wel gaan surfen? Of vertelt hij over zijn oersaaie boekhoudjob. Het is een classic, maar een classic never dies.

 

Wat kies je: kat of hond?

Komt het gesprek op gang, maar dreigt het stil te vallen, gooi er dan eens deze tussen.
En lees eerst dit interessante artikel over honden- en kattenmensen. Hij zal onder de indruk zijn en hop, jullie zijn vertrokken.

 

Waar ga je op vakantie?

Een vakantie zegt veel over een man! En misschien kan je in één beweging ook je smartphone of iPad uit je handtas halen en samen even snel de vakantietest invullen? Komen jullie overeen, aarzel dan niet om samen gewoon te vertrekken. 

Wat je dan weer beter allemaal niet doet of zegt als je op je knapperd bent afgestapt, lees je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '