Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Happy singles!

Het single bestaan hoeft niet altijd lastig te zijn. Het brengt zelfs heel wat voordelen met zich mee. Lees hier waarom single zijn best leuk kan zijn. En om jullie nog een duwtje in de rug te geven;  10 inspirationele single quotes van Pinterest. Watch & learn... 

[td_smart_list_end]

1. Meer tijd voor je BFF 

Singles moeten niet 3x per week met hun hubbie afspreken. Ze kunnen altijd en overal afspreken met vrienden. En zeg nu zelf: cocktails drinken met je BFF is minstens even leuk (of misschien zelfs leuker?!) als in de zetel hangen met je lief. 

 

2. Daten, daten, daten 

Je hebt eindelijk nog eens de kans om je in de watten te laten leggen door boyfriends in spe. Nieuwe jongens leren kennen, flirten en worden uitgenodigd voor etentjes. Niet slecht volgens ons. 

 

3. Indruk maken op je werk

Er is geen reden om vroeg naar huis te gaan en er is niemand die je tegenhoudt om 's avonds nog op mails te antwoorden. Dit is dé moment om te scoren op carrièrevlak. 

 

4. Maar 1 paar ouders

Je hebt alleen je eigen ouders die je nauwlettend in het oog houden. Way better dan dat er nog een stel schoonouders zich met je leven bemoeit. 

 

5. Je hoeft er niet piekfijn uit te zien

Een heel weekend zonder make-up in je pyjama (of onesie) rondlopen? Dat kan alleen als je single bent. 

 

Meer weten over het single bestaan? Lees hier nog meer redenen waarom single zijn fantastisch is... 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '