Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

5 tekenen dat hij verliefd is

Is jouw vriend niet meteen een open boek wat zijn gevoelens betreft? Ach, dat zijn ze toch nooit. Daarom geven wij je een paar tips om tussen de lijnen te lezen.

 

1. Zijn sms'jes naar jou zijn een beetje... onnozel

Zoals: 'mmm, ik ben een lekkere mojito aan het drinken' of 'je gelooft het nooit, maar ik zag net een meisje met dezelfde jas als jij.' Wat hij je echt probeert te zeggen is: 'Kijk, ik heb onthouden dat jij graag mojito's drinkt. Ik heb dus geluisterd, hé, ik vind wat jij me vertelt belangrijk.' en 'zelfs al vind ik die jas van jou niet echt mooi, hij doet me aan jou denken en dat maakt me blij.' Hij is een verliefd man, die élk excuus gebruikt om jou een sms'je te sturen. Hij wil gewoon zeggen: 'Ik denk aan jou, mijn schatje'.

 

2. Hij belt jou om helemaal niets te zeggen

Mannen halen hun telefoon boven voor 3 dingen; het werk, een noodgeval of om een stem te horen die hen gelukkig maakt. Tenzij je zijn collega of een brandweervrouw bent, weet je dus dat hij je belt omdat hij je leuk vindt.

 

3. Hij vraagt je om kledingadvies

'Wat vind je van mijn nieuwe trui?' 'Passen deze broek en die schoenen wel samen? Heb ik geen water-in-de-kelder-effect'?' Mannen stellen zulke vragen alleen als zo overspoeld zijn door oxytocine (het liefdeshormoon).

 

4. Andere vrouwen sturen hem geen sms'jes meer

Vrouwen verliezen hun tijd niet met sms'jes sturen naar een man die niet (meer) antwoordt. Als hij geen berichtjes meer krijgt van zijn ex, zijn toekomstige exen of zijn eventuele fuckbuddies, dan zit je gebeiteld.

 

5. Zijn vrienden beginnen hem te plagen

'Nee maar, wat is er met jou gebeurd? Wij zien je nooit meer! Ben je verliefd of zo? Heeft zij jou betoverd?' Een klassieker. maar helemaal waar.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '