Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

8 tips om je relatie nog intenser te maken

Hoe kan je die stickyness in je relatie versterken en zo een diepere band creëren met je geliefde? Wij geven 8 praktische tips die je ongetwijfeld zullen helpen om je relatie een spicy lift te geven.

1. Creëer een "happy hour" gewoonte

Na een dagje werken is het zeer belangrijk dat je de overstap kunt maken van "work mode" naar "play mode". Hoe? Wel, waarom niet samen genieten van een glaasje wijn of een heerlijke kaasschotel? Of een korte, maar oh zo heerlijke vijf minuten knuffel? Jij kiest!

 

2. Co-cooking

Ga resoluut voor samen koken! Hij snijdt de groentjes en jij kruid alvast het vlees bijvoorbeeld. Niets zo ontspannend als samen kokkerellen en heerlijk keuvelen. Praten en koken? It works! En wie weet waar die keukentafel die avond nog dienst voor kan doen?
 


3. Volg een cursus waar je beiden geen talent voor hebt    

Beeld je even in hoe hilarisch moet het niet zijn om je partner te zien sukkelen bij een les pottenbakken, koken of dansen? Slechts één advies: have fun en geniet van elkaar!

 

4. Good morning!

In plaats van uit je bed te springen en je te haasten naar je werk, kies er eens voor om je wekker een kwartiertje vroeger te laten afgaan. Duik met een heerlijk kopje koffie en croissantje de lakens weer in, geniet van de ochtend en elkaar en maak je dan pas klaar om naar je werk te vertrekken. Hou wel de tijd een beetje in het oog of je goede morgen is voorbij tegen dat je op je werk aankomt.
 

 

5. Probeer iets nieuws

Of het nu gaat om het proeven van kikkerbilletjes of leren snowboarden, als je samen die eerste ervaring beleeft, is het altijd veel prettiger. Dus delen die eerste keren!

 

6. Ontsnap aan de dagelijkse routine

Huur enkele romantische komedies, koop een stapel magazines en prop die ijskast vol met allerlei lekkers! Tijd om heerlijk te "unpluggen" uit die dagelijkse sleur en eens lekker niets te doen.  Dat wil zeggen: geen pc, geen gsm, geen telefoon. Gewoon genieten zonder enig schuldgevoel! Kan niet moeilijk zijn toch?!

 

7. Welke match is het vanavond, schat?

Ook al haat je misschien voetbal, het behoort nu eenmaal tot het pakket "man". Dus heb je er zo eentje rondlopen, wees je dan bewust van het feit dat voetbal nu eenmaal een grote plaats inneemt in zijn leven.  Ons advies is dan ook: ga eens mee kijken naar een match! Hij zal het zeker appreciëren en wees er maar zeker van dat hij je achteraf nog wel zal bedanken.

 

8. Kamperen

Het klinkt misschien heel vreemd, maar als je dag na dag altijd maar debatteert of je nu pizza of chinees gaat eten, wordt het eens dringend tijd dat je het huis uitgaat. En dan bedoelen we dat ook in de meest letterlijke zin van het woord. Zorg voor een goede "bonding" door samen de tent op te zetten, een vuurtje te maken, te genieten van de simpele dingen.

 

*Is jouw boyfriend een blijvertje?

*5 redenen om meer te knuffelen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '