Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

10 redenen waarom jij Lagerfelds kat wil zijn

De meest verwende en fashionable kat? Dat moet de driejarige Choupette zijn, de kleine witte pluizenbol van Karl 'Chanel' Lagerfeld . Er komt binnenkort zelfs een nieuw boek over haar leven uit...

Het werk, dat je hier alvast kan bestellen, bevat vooral foto's van de kat die door Herr Karl himself zijn gemaakt én details rond haar jetsetleventje. Wij voelen het groene monster een beetje opborrelen... Oké, het is de meest irrationele jaloezie ooit, maar we would swap places in a heartbeat. Laten we even fantaseren dan we Choupette waren...

1. Je zou nooit ergens naartoe gaan zonder een van je nanny's – Françoise of Marjorie – die je op je wenken bedienen. Een dutje is nu eenmaal geen dutje zonder een publiek dat je ademhaling nauwlettend in het oog houdt en 24/7 stand-by is.

2. Je zou een bodyguard hebben die je te allen tijde beschermt tegen de door jou geobsedeerde fans. En hij ziet er ook nog eens zó uit. *zucht*

 

bodyguard

3. Je gezondheid wordt regelmatig geëvalueerd door een 'private medical consultant'. In het comfort en de privacy van je eigen huis. Uiteraard.

4. Je zou alleen met een privéjet vliegen. En je zou altijd je custom-made designerkoffers van Louis Vuitton en Hermès bijhebben. What else?

5. Je maaltijden zouden bereid worden volgens speciaal voor jou samengestelde recepten door het kruim van de Parijse chefs. Natuurlijk komen alleen de meest verse ingrediënten daarvoor in aanmerking. Maar misschien wordt je wel aangeraden om alleen kleine porties kaviaar te eten. Orders van de private medical consultant.

6. Je zou van zilveren schoteltjes eten. Aan de tafel, of course. Nooit op de vloer.

7. Je zou meer dan 39.000 volgers hebben op Twitter. En ook nog eens geretweet worden door Vogue en Karlie Kloss. LIKE WHAT.

8. Je zou de winter in Monte Carlo doorbrengen, en tijdens de zomer ben je terug te vinden in de Provence. Wanneer je geen reis rond de wereld aan het maken bent, that is.

9. Jouw snoet zou de bladzijden van high-fashionmagazines als Harper's Bazaar en i-D sieren. Je poseert dan wel met mensen, maar jij bent de échte ster.

10. Een hele Chanelcollectie zou gebaseerd worden op de kleur van jóúw ogen. Nee, ze zijn niet gewoon blauw. Ze zijn Star Sapphire Blue. Ja, herlees dat nog maar eens. Star. Sapphire. Blue. We die.

 

Bron: Cosmopolitan

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '