Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© StudioSinth

Hot right now: de trippy juwelen van StudioSinth

Catherine Kosters
StudioSinth is een Belgisch juwelenlabel dat de kunst van het 3D-printen meester is. Deze zomer verrast het merk met de opvallende Cacti-collectie: cactussen, psychedelische rockmuziek en hippie vibes omgezet naar kunststof, goud en zilver!

StudioSinthStudioSinth combineert de natuur en technologie op wel heel originele manier. De juwelen van het label zijn veelal geïnspireerd door planten en bloemen, maar ze worden geproduceerd via de 3D-printer.

 

De zomercollectie heet Cacti en verwijst naar psychedelische cactussen, die er bééldig uit blijken te zien aan je hals of ringvinger!

 

De ringen en kettingen bestaan in drie uitvoeringen: de gold, silver en color finish. Die laatste is het vriendelijkst voor de portemonnee: je shopt al een fluogroen, -roze of -oranje sieraad voor 35 euro!

 

 

StudioSinth

 

De boodschap van StudioSinth is 100% positief: mensen in contact brengen met moderne technologie én Moeder Natuur voor een mooiere wereld. Te beginnen bij je juwelenkistje, waarin vast nog plaats is voor zo'n hallucinogeen juweel.

 

De website en e-shop van StudioSinth vind je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '