Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Deze trends mogen nù verdwijnen

Catherine Kosters
Wij zijn niet vies van een gekke trend – platformsneakers, patchworkbontjes, you name it, we tried it – maar sommige dingen zijn zò onflatterend dat we ze liefst meteen uit de collectieve kleerkast zouden bannen. Wij zetten vijf modegrillen op een rij die echt nìemand staan, van korter-dan-korte hotpants (sorry, Miley) tot klompen.

1. Low-rise jeans

Jeans met lage taille waren dan misschien helemaal hip in de jaren 90 – liefst gecombineerd met hoog opgetrokken string – maar anno 2014 hopen we dat iedereen doorheeft dat dit model een nachtmerrie is voor je figuur. Denk love handles en andere, moeilijker definieerbare vetrollen, en constant gevaar voor het bouwvakkersdecolleté.

Voor mannen: we hoeven ook geen meters boxershort meer te zien. Thanks.
 

2. Nepbrillen

Er lijkt nog niet meteen een einde te komen aan het tijdperk van de hipster. Ons niet gelaten, wie houdt er immers niet van ironische beanies, het oeuvre van Wes Anderson en obscure indie bands? Alleen met geveinsde bijziendheid hebben we een probleem. Wie perfect kan zien zou beter zijn of haar beide handjes kussen in plaats van geld uit te geven aan een seutenmontuur voor de show.
 

3. Hotpants

Korte shortjes zijn erg leuk op vakantie en op de festivals, maar je kont hoeven we niet te zien. Echt. Tenzij je Alessandra Ambrosio heet, dan willen we je kont misschien wel zien, om dan jaloers bitchy comments te spuien.
 

4. Klompen

Wie mooi wil zijn, moet soms pijn lijden, maar sinds we ons twee zomers geleden voor het eerst aan klompen waagden, weten we dat er grenzen zijn. Schoeisel dat zo lomp is, al je maxirokken er boers doet uitzien en vreselijk slecht loopt, krijgt geen plaats meer in onze schoenenkast. 
 

5. Harembroeken

Justin Bieber heeft ons een paar maanden geleden doen inzien dat een laaghangend kruis er eigenlijk gewoon belachelijk uitziet. We dachten nooit dat we het zouden zeggen, maar bedankt dus, Justin!

Justin Bieber

Welke trends vinden jullie echt niet kunnen? Laat het ons vooral weten!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '