Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Daily Mail

Toen Carrie Carrie ontmoette

Catherine Kosters
Stop de persen en waarschuw de dorpsoudsten want er heeft een historische gebeurtenis plaatsgevonden! Sarah Jessica Parker, die we allemaal kennen als überfashionista/onze beste vriendin Carrie Bradshaw uit Sex and the City, heeft haar jongere zelf ontmoet. Daarmee bedoelen we natuurlijk AnnaSophia Robb, de actrice die momenteel teenage Carrie speelt in The Carrie Diaries. OMG!

Toen AnnaSophia Robb gecast werd als jonge Carrie in SATC-prequel The Carrie Diaries, nu bezig aan het tweede seizoen, gaf Sarah Jessica Parker meteen haar zegen. Sindsdien zijn de twee penvriendinnen – via e-mail nemen we aan – maar deze week ontmoetten ze elkaar dan eindelijk ook in real life. Het leven kan mooi zijn.

De twee fashionista's bezegelden hun vriendschap op een society event in New York. AnnaSophia Robb deed haar reputatie als rijzend stijlicoon alle eer aan in een luipaard deux-pièce'ke. SJP schitterde in een transparant hemd en een fluwelen rok. Wij zouden grof geld geven voor een opname van de gesprekken tussen de twee Carries die avond, die vast vol sappige roddels, datingtips en modenieuwtjes zaten. Of toch in onze dromen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '