Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Want dat is af en toe eens nodig

Grote kuis in je handtas

Als jij in jouw handtas kijkt lijkt het alsof er een bom in ontploft is. Hoe komt het toch dat vrouwen hun handtas niet ordelijk kunnen houden? Hier enkele tips voor een vlekkeloze indeling.

Stap 1: Maak je tas leeg
Zorg ervoor dat je een grote tafel hebt om al je spullen op te leggen. Als je tas leeg is, draai ze dan binnenstebuiten en schud al het vuil eruit. Ook vlekken kan je eruit vegen.

Stap 2: Welke spullen hou ik?
Alles wat niet in je tas hoort gooi je gewoon weg. Rekeningen, lege kauwgumpakjes, snoeppapiertjes,... Alles gaat eruit. Kies de dingen uit die je belangrijkst vindt (gsm, portefeuille,...): deze krijgen straks een vast plaatsje in je handtas.

Stap 3: Wat met make-up?
Alle make-up die je meeneemt doe je best in een klein etui. Zo krijg je geen vlekken in je tas en kan je alles makkelijk terugvinden.

Stap 4: Inladen maar!
Bekijk de aparte vakjes in je handtas. Stop daar zo veel mogelijk de dingen in die je vaak gebruikt. Je gsm gaat in een zakje aan de buitenkant (lekker handig), je abonnementen gaan in een zakje met rits. Hou deze verdeling! Stop al je spullen altijd terug in het juiste vakje, en papiertjes gooi je onmiddellijk in de vuilbak. Moeilijk om te doen? Nee. Moeilijk om te behouden? Best wel! Probeer je rommelige aard zo lang mogelijk te onderdrukken.

Wij wensen je alvast veel succes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '