Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

'Ondertussen was de auteur van het abstracte kunstwerk letterlijk achter mijn anderhalf jaar oude dochter aan het rennen.'

COLUMN: ‘Millie spreekt veel over haar aanbidder. ““Arthur, Arthur, Arthur!””’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,

 

Plots was hij daar. Ongeveer 16,5 jaar vroeger dan verwacht. Of toch minstens 14 jaar te vroeg. De eerste liefdesbrief voor Millie. ‘Ze zal tenminste niet eindigen als oude vrijster’, lachte ik groen. Ondertussen was de auteur van het abstracte kunstwerk letterlijk achter mijn anderhalf jaar oude dochter aan het rennen. Sinds ze goed kan stappen, speelt ze niets liever dan tikkertje. En hij ook precies.

 

Millie spreekt veel over haar aanbidder. “Arthur, Arthur, Arthur!”

 

Arthur heet de aanbidder. Ik moet toegeven dat hij meteen ook een positieve invloed heeft op Millie. Ze spreekt namelijk heel veel over hem. ‘Arthur, Arthur, Arthur’, zegt ze met rollende r wanneer ze naar hem wijst op de crèchefoto. Bij mij duurde het tot in het derde kleuterklasje vooraleer ik een echte r-klank kon produceren.

 

Er wordt onder de mama’s nu gesproken over een playdate. De liefdesbrief (met de hand geschreven) lijkt dus zijn eeuwenoude kracht nog niet verloren te hebben. Ik plan Toots mee te sturen. Hij wordt groter en sterker met de dag. Ideaal om een oogje in het zeil te houden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

 

Lees ook de vorige columns van onze hoofdredacteur:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '