Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Plots was hij daar: onze gezinswagen. ?Het stuk metaal waar ik koude rillingen ?van kreeg door er alleen nog maar aan te denken.'

COLUMN: ‘De kinderwagen opplooien? Na tien minuten kwam er een YouTube-filmpje aan te pas’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,

Plots was hij daar: onze gezinswagen. 
Het stuk metaal waar ik koude rillingen 
van kreeg door er alleen nog maar aan te denken. We hadden de Renault Kangoo gekozen ‘omdat de koffer zo groot is dat je er de koets gewoon kan inrijden’. Maar voor onze eerste gezinsuitstap in de nieuwe wagen prefereerden we toch om de eveneens nieuwe kinderwagen op te plooien. Alleen: hoe doe je dat?

Er stond al snel een andere auto te knipperen op de weg. Er waren vijf vrije plaatsen, maar zij wilden graag onze plaats.

Terwijl alle baby’s al veilig in hun stoeltjes zaten, begonnen Lisa en ik te duwen en te plooien. Er stond al snel een andere auto te knipperen op de weg. Er waren vijf vrije plaatsen, maar zij wilden graag onze plaats. Na tien minuten haalden we er YouTube-filmpjes bij. Drie starende blikken uit de wachtende auto prikten in onze rug. Na twintig minuten koos de wachtende auto alsnog een van de vijf vrije plaatsen. Het signaal voor de kinderwagen om vlot dicht te klappen. Hoe hebben we dat gedaan? En dan moest de horror van de kinderboerderij nog komen. Maar daarover later meer.

 

Handtekening Frederik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>>> Download hier de kortingsbon van € 2,50 voor Frederiks boek 'Help, ik ben papa'! <<<

 

 

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

 

 

 

Lees ook de vorige columns van onze hoofdredacteur:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '