Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Megaschattig!

CUTE: deze man vroeg z’n vriend ten huwelijk tijdens een voorstelling van ‘Beauty and the Beast’

De Vlaamse musicalversie van 'Beauty and the Beast' is al een pareltje, maar de voorstelling in Flanders Expo Gent was zo mogelijk nog mooier. Op het einde van de voorstelling vond namelijk een superromantisch huwelijksaanzoek plaats. Cute!

Toegegeven: in 2016 hebben we al heel wat sombere momenten moeten verwerken, maar er zijn ook mooie gebeurtenissen – al moet je die soms zelf creëren. Dat dacht de Nederlandse Lorenzo Martens ook toen hij tijdens de musicalvoorstelling van 'Beauty and the Beast' in Flanders Expo Gent zijn vriend ten huwelijk vroeg.

 

huw

 

Lorenzo wist dat zijn vriend Sander een enorme fan was van de musical, en nam hem daarom mee naar een voorstelling van de Vlaamse versie van 'Beauty and the Beast'. Samen met het productieteam had hij geregeld dat hij op het einde van de voorstelling héél even de aandacht van de zaal mocht vragen. Lorenzo riep Sander op het podium – met meer dan 3000 toeschouwers – en die zei vervolgens volmondig 'ja' – waardoor het sprookje een extra sprookjesachtig einde kreeg. En daar moest natuurlijk meteen op geklonken worden!

 

ca

 

'Beauty and the Beast' had een extra speciale betekenis voor het koppel. Enkele jaren geleden deed Sander auditie voor 'Holland's Got Talent' door het nummer 'If I Can't Love Her' uit de musical te zingen. Lorenzo werkte op dat moment bij de productie van het programma, waardoor de twee elkaar leerden kennen en de vonk al snel oversloeg.

 

Zelf nog een voorstelling van 'Beauty and the Beast' bijwonen? Dan moet je snel zijn, want op 2 januari is de laatste show al. Tickets zijn hier nog verkrijgbaar.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '