Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Traantje wegpinken

Verlamde bruid verrast iedereen wanneer ze opstaat om naar het altaar te stappen

Er vloeien altijd heel wat traantjes wanneer de bruid naar het altaar stapt, maar in dit geval al helemaal. De 25-jarige Jaquie Goncher, die al sinds haar 17e verlamd is vanaf haar nek, verraste iedereen toen ze uit haar rolstoel stapte om richting haar bruidegom te wandelen. 

Nadat Jaquie een ruggenmergletstel opliep tijdens een partijtje in het zwembad, beweerden dokters dat ze nooit meer zou kunnen wandelen. Maar, tegen alle verwachtingen in, kon Jaquie zes maanden later toch weer rechtop staan. Ondanks alles vertrouwde ze voor de komende acht jaar vooral op haar rolstoel.

 

Voor haar ongeval was Jaquie een atlete. 'Als ik na mijn ongeval naar de fitness ging, geraakte ik zo gefrustreerd dat ik niet meer terug ging. Ik probeerde de oefeningen wel, maar ik slaagde er niet in en kreeg dan een afkeer van mezelf,' vertelde Jaquie in een interview met Cosmopolitan. Maar een jaar voor haar huwelijk, had Jaquie maar één doel: te kunnen staan en wandelen op haar bruiloft. En zoals we kunnen zien op de prachtige foto's die genomen werden door 'Love Stories by Us', heeft ze niet alleen haar doel bereikt om te wandelen... De 25-jarige bruid heeft zelfs gedanst!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '