Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Held!

Man stuurt verbazend afwijzingsbericht naar zijn date

Dat er zich heel wat rotte vissen in de mannenzee bevinden, dat wisten we al. Maar het mag ook wel eens gezegd worden als een man er flink bovenuit springt. En vandaag is zo'n dag. Boys, jullie kunnen nog heel veel leren van deze man!

Een tijdje geleden hield de Amerikaanse Erin verschillende afspraakjes met een man die ze leerde kennen op de datingsite OK Cupid. Na hun laatste date in de cinema hoorde ze twee weken lang niets meer van hem.

 

Tot ze op een gegeven moment toch nog een bericht kreeg en dat deelde op Facebook met de boodschap: "Ik ging onlangs op twee dates met een man die ik leerde kennen op OK Cupid. Het was gezellig, maar er was totaal geen chemie. Nadat we elkaar twee weken niet spraken, stuurde hij mij dit bericht. Waarom kunnen niet alle mannen zo zijn?"

 

OK Cupid

 

In de plaats van complete radiostilte en te doen alsof ze elkaar nooit ontmoet hadden, raapte de man zijn moed bijeen om Erin een lief bericht te sturen waarin hij haar vertelt hoe mooi en leuk ze wel niet is, maar dat ze gewoon niet bij elkaar passen. Erin voelde gelukkig hetzelfde en liet aan het blad Cosmopolitan weten dat ze het bericht deelde om mannen de positieve impact van zo'n eerlijk bericht te tonen. Voor beide partijen. En zo'n boodschap tonen wij met heel veel plezier verder aan de wereld. Amen!

 

Bron: Cosmopolitan

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '