Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Boek nu of vergaap je hier aan de mooie mannen.

Last tango in...? In deze Europese steden vind je de perfecte boyfriend

Europa is de thuishaven van heel wat romantische pareltjes. Praag, Parijs, Venetië.. om er maar enkele te noemen. Het zijn de ideale steden om een romantisch weekend met je lief te beleven. Maar ook zonder vaste hubby kun je romantiek in het buitenland vinden. Dit zijn de plekjes met de leukste mannen.

1. Stockholm

Droom jij van een blonde adonis? Dan is Stockholm de plek waar je moet zijn. Bovendien blijkt uit studies dat mannen in Zweden meer huishoudelijk werk verrichten dan elders. Relationship material dus. 

 

zweden

 

2. Milaan

Lekkere wijnen, mode en onweerstaanbare mannen; Milaan heeft alles in huis.

 

milaan 

 

3. Berlijn

Hou je eerder liever van een alternatieve mannen? Zoek je een man die je alles bij brengt over kunst, muziek en de leukste plekjes om uit te hangen? Dan is Berlijn the place to be. En ook om een stevig feestje te bouwen natuurlijk.

 

berlijn

 

4. Zurich

Zurich is een welvarende stad en dat uit zich ook in de looks van de mannen. Vind je mannen in kostuum aantrekkelijk? Dan moet je hier zijn. 

 

zurich

 

5. Parijs

Parijs konden we niet uit dit lijstje onthouden. De stad der romantiek herbergt namelijk ook heel wat knap single manvolk.  Wil je de taal van de liefde horen tijdens een wandeling naast de Seine? Spring dan de eerstvolgende Thalys op. 

 

Parijs

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '