Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Bewezen: trouwen maakt je dikker

Dat wit brood slecht is voor de lijn, weet iedereen. Nu blijkt dat ook de wittebroodsjaren een aanslag plegen op jouw vrijgezellenfiguurtje. Wetenschappers hebben bewezen dat getrouwde mensen wel degelijk dikker zijn dan ongehuwde. Ach, trouwen is niet meer van deze tijd, right?

Het is niet allemaal slecht nieuws voor de gehuwde dames. Uit een onderzoek van de universiteit van Basel en het Instituut Max Planck in Duitsland blijkt dat getrouwde mensen namelijk gezonder eten, maar minder sporten en gemiddeld een hoger BMI hebben dan singles en samenwonende koppels. Mannen en vrouwen in een relatie, getrouwd en ongetrouwd, zouden gemiddeld dan weer dikker zijn dan singles. Wij nemen aan dat er niet veel recentelijk single ladies met emotionele vreetbuien in het onderzoek zijn opgenomen...

 

De conclusies klinken meer dan logisch. Getrouwde mannen en vrouwen voelen zich minder verplicht altijd "verleidelijk" te zijn voor hun partner en laten zich dan ook sneller gaan. Bovendien zijn er vaak kinderen in het spel, waardoor er minder tijd is om te sporten. Kwestie van je even af te vragen of je lijn jou waardevol genoeg is om die ring, dat kleed en vooral dat spetterende feest achterwege te laten. Wij gokken van niet.

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '