Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

10 manieren om hem te verrassen

Wil je je lief graag verrassen, maar weet je niet hoe? Hier zijn tien tips om hem eens goed in de watten te leggen. He’ll love it.

1.      Seks

Wacht hem eens op in sexy lingerie. Of gewoon naakt. Mannen houden nu eenmaal van seks. It’s as simple as that.

 

2.      Kook voor hem

Tweede op ons lijstje is – without a doubt – eten. Kook zijn favoriete maaltijd als hij thuiskomt na een lange dag hard werken. Je hoeft zelfs niet zelf te koken als je geen keukenprinses bent. Bestel een pizza of ga snel even langs de afhaalchinees.

 

3.      Ga last minute nog op date 

Zorg voor wat ontspanning tijdens de week. Het hoeft helemaal niets speciaals te zijn. Ga samen naar de bioscoop of een lekkere cocktail drinken.

 

4.      Tickets voor een concert of voetbalwedstrijd

Is hij een grote voetbalfan of komt zijn favoriete artiest binnenkort naar ons land? Zorg voor tickets. Ben je zelf geen fan? Laat hem dan een vriend meenemen. Best girlfriend ever.

 

5.      Geef hem een cadeautje zonder reden

Iedereen krijgt graag cadeautjes. Dat staat vast. Waarom zou je hem dan laten wachten tot Kerstmis of zijn verjaardag? Koop eens een kleine attentie, just because. Hij zal het zeker waarderen.

 

6.      Steek een lief briefje tussen zijn agenda

Het tovert so-wie-so een lach op zijn gezicht. Heeft hij een baaldag op het werk? Dan kan hij er tussendoor even naar kijken.

 

7.      Koop zijn favoriete snacks

De liefde van de man gaat door de maag. Eet hij graag chips? Sla dan een paar zakken in als je de volgende keer naar de winkel gaat. Wij kunnen ongelofelijk blij worden van een stukje chocolade. Dit is ook voor je hubby van toepassing.

 

8.      Sexting

Let wel op dat hij niet net in een belangrijke vergadering zit. Zeker op een sombere dag kan een sexy berichtje wonderen doen.

 

9.      Doe iets dat hij steeds vergeet

Moeten zijn hemden dringend gestreken worden? Doe het even voor hem. Iedereen heeft wel kleine taken die hij/zij liever niet doet. Hij zal blij zijn dat jij het voor hem doet. Je moet natuurlijk ook niet zijn dienstmeid worden dus overdrijf er niet mee.

 

10.  Vier jullie anniversary

Zijn jullie een jaar samen? Laat het niet onopgemerkt voorbij gaan. Geef hem eens een sensuele massage, een leuk cadeau of ga eens samen uiteten.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '