Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

De finale wordt een feest!

Flair presenteert: het K3nkspelletje!

Waarom zou je half ingedommeld en languit in je zetel naar de finale van 'K3 Zoekt K3' kijken, als je er ook een spannend spel van kan maken? Wij stelden speciaal voor jullie een K3nkspel samen, en het is nog eenvoudig ook. Time to play!

K3nkspelletje

Klik hier om het rooster af te drukken!

 

Hoe speel je het?

Bel een aantal vrienden op en haal drankjes en hapjes in huis. Elke speler heeft een rooster, een pen of potlood en een drankje – alcoholisch of niet-alcoholisch, aan jou de keuze – nodig. Voorzie ook een scorebord. Zoek tegen half negen een strategisch plekje in de zetel en ga ervoor!

 

1. Wanneer een van bovenstaande dingen uit het rooster gebeurt, neem je een slokje van je drank en doorkruis je het juiste vakje op je speelveld. Doe het subtiel. Als je medespelers het niet opgemerkt hebben, sta je een puntje voor. Elk vakje is één punt.

 

2. Wanneer je een verticale, horizontale of diagonale vier op een rij hebt, spring je op en ga je voor de televisie een K3-liedje zingen. Daarvoor krijg je vijf punten!

 

3. Er zijn ook bonuspunten te verdienen. Wanneer een van deze dingen gebeurt, drink je je drankje in één teug uit. De eerste krijgt tien punten!

 

Bonuspunten kan je verdienen wanneer:
 

  • aan een van de kandidates gevraagd wordt of ze 'er klaar voor is', en zij antwoordt dat je 'er niet klaar voor kan zijn'
  • Gerard Karen voor de duizendste keer met 'Karin' aanspreekt
  • Kristel in beeld komt terwijl ze vanop haar jurystoel mee aan het zingen is tijdens een optreden

 

4. Aan het einde van de finale tel je de kruisjes, rijen en bonuspunten op en wordt iemand tot K3-koning(in) gekroond!

 

 

 

Meer K3:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '